Mâine, de la ora 13.00, la fast-food „La Proţap" din incinta unui mare centru comercial din Constanţa, va avea loc prezentarea şi degustarea noilor produse lansate de ing. Niculae Nejloveanu, maestru în arta culinară.
Este vorba despre trei game noi de produse naturale, executate în bucătăria restaurantului „La Proţap", după reţete realizate în colaborare cu CEPROC - Paris, prin intermediul lui Vincente Perre, specialist şi profesor maestru în arta culinară. De asemenea, trebuie menţionat că reţetele sunt inspirate din bucătăria franceză şi vor fi integrate şi recunoscute în gama Pate, Terine şi Ballotine. Mâine, gurmanzii vor putea degusta pate de ţară, de la bunica, cu brânză, terine de porc cu nuci, din file de raţă cu prune, de pui de altă dată, din piept de curcan sau ballotine de pasăre. Mâine, de la ora 13.00, la fast-food „La Proţap" din incinta unui mare centru comercial din Constanţa, va avea loc prezentarea şi degustarea noilor produse lansate de ing. Niculae Nejloveanu, maestru în arta culinară.
Este vorba despre trei game noi de produse naturale, executate în bucătăria restaurantului „La Proţap", după reţete realizate în colaborare cu CEPROC - Paris, prin intermediul lui Vincente Perre, specialist şi profesor maestru în arta culinară. De asemenea, trebuie menţionat că reţetele sunt inspirate din bucătăria franceză şi vor fi integrate şi recunoscute în gama Pate, Terine şi Ballotine. Mâine, gurmanzii vor putea degusta pate de ţară, de la bunica, cu brânză, terine de porc cu nuci, din file de raţă cu prune, de pui de altă dată, din piept de curcan sau ballotine de pasăre.