Deseori ne propunem să urmăm o dietă sănătoasă, mâncând un meniu variat, uşor de preparat, şi să scăpăm, rapid, de câteva kilograme. În timpul regimului, sunt importante Deseori ne propunem să urmăm o dietă sănătoasă, mâncând un meniu variat, uşor de preparat, şi să scăpăm, rapid, de câteva kilograme. În timpul regimului, sunt importante crudităţile şi „porţia” de zece nuci. Iată ce trebuie să conţină meniul, timp de o săptămână.
Luni. La micul dejun: 200 ml iaurt, patru linguri de cereale şi o lingură de miere. La prânz: 100 g şuncă de curcan, trei felii de pâine graham, o porţie de salată verde (100 g). Gustare: o salată de fructe, grepfrut şi ananas (200 g). La cină: 100 g brânză nesărată, 200 g peşte înăbuşit şi o salată verde (100 g).
Marţi . La micul dejun: 200 ml suc de citrice (lămâie cu grepfrut), o chiflă de graham prăjită şi 50 g brânză nesărată. La prânz: 100 g brânză nesărată, 200 g salată de legume, preparată din praz şi morcovi, plus două felii de pâine de graham. Gustare: două banane sau doi struguri. La cină: 200 g şuncă de pasăre şi o salată verde.
Miercuri. La micul dejun: miezul de la zece nuci, două felii de pâine graham, o linguriţă de miere. La prânz: 100 g şuncă de curcan, două felii pâine graham, 100 g salată de crudităţi. Gustare: un grepfrut. La cină: 50 g brânză nesărată amestecată cu doi morcovi raşi şi două linguri de praz, tăiat mărunt.
Joi. La micul dejun: 200 ml suc - grepfrut amestecat cu lămâie, două felii de pâine graham prăjită. La prânz: 100 g şuncă de curcan, 50 g brânză nesărată, un grepfrut. Gustare: două mere. La cină: o porţie de paste, cu două linguri de brânză nesărată şi sos de roşii.
Vineri . La micul dejun: miezul de la zece nuci, două felii de pâine graham, 100 ml suc de portocale. La prânz: salată verde asezonată cu suc de lămâie şi o l