Nici bine nu a fost instalat în funcţie, că noul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor, Bogdan Dima, şi-a luat munca în serios şi a trecut la acţiuni de control.
Ieri, în urma unei reclamaţii primite de la un constănţean, o echipă de control a Comisariatului s-a deplasat la SC VFM International SRL Constanţa, care are deschis un chioşc în curtea Şcolii cu clasele I-VIII nr. 43. Consumatorul a sesizat că un copil s-a îmbolnăvit după ce a mâncat un hot dog vândut în această unitate. La faţa locului, inspectorii au constatat că maioneza folosită la produsele comercializate în chioşc era ţinută la temperatura camerei, iar alte produse nu aveau etichete pe care să fi fost trecută data la care expiră. Aproape aceeaşi situaţie au întâlnit şi la SC Fish Store SRL Constanţa, o pescărie de pe strada IG Duca, unde inspectorii au găsit circa 40 de kilograme de tacâmuri de peşte cu termenul de valabilitate depăşit. De asemenea, reprezentanţii OPC au constatat că angajaţii pescăriei fumau chiar în cadrul unităţii. Ambele unităţi au fost închise temporar. Nici bine nu a fost instalat în funcţie, că noul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor, Bogdan Dima, şi-a luat munca în serios şi a trecut la acţiuni de control.
Ieri, în urma unei reclamaţii primite de la un constănţean, o echipă de control a Comisariatului s-a deplasat la SC VFM International SRL Constanţa, care are deschis un chioşc în curtea Şcolii cu clasele I-VIII nr. 43. Consumatorul a sesizat că un copil s-a îmbolnăvit după ce a mâncat un hot dog vândut în această unitate. La faţa locului, inspectorii au constatat că maioneza folosită la produsele comercializate în chioşc era ţinută la temperatura camerei, iar alte produse nu aveau etichete pe care să fi fost trecută data la care expiră. Aproape aceeaşi situaţie au întâlnit şi la SC Fish Store SRL Co