Ingrediente: 500g biscuiti, 250g rahat, 350g margarina, 250g nuci uscate la cuptor si faramitate, 6 linguri cacao,1 ceasca zahar pudra,
1 lingura de coaja de lamaie/portocala, 1 lingura de rom.
Mod de preparare:
Biscuitii se sfarma bucati mici, se inmoaie in putina apa calduta cu o lingura de zahar, apoi se amesteca cu biscuitii, margarina frecata cu zahar pudra si cacao, rahatul, esenta de rom, coaja de citrice, pana se omogenizeaza. Se rastoarna pe o planseta, se modeleaza un rulou si se pastreaza la rece timp de doua ore. Se serveste taiat bucati.
Ingrediente: 500g biscuiti, 250g rahat, 350g margarina, 250g nuci uscate la cuptor si faramitate, 6 linguri cacao,1 ceasca zahar pudra,
1 lingura de coaja de lamaie/portocala, 1 lingura de rom.
Mod de preparare:
Biscuitii se sfarma bucati mici, se inmoaie in putina apa calduta cu o lingura de zahar, apoi se amesteca cu biscuitii, margarina frecata cu zahar pudra si cacao, rahatul, esenta de rom, coaja de citrice, pana se omogenizeaza. Se rastoarna pe o planseta, se modeleaza un rulou si se pastreaza la rece timp de doua ore. Se serveste taiat bucati.