Londra, buna de mancat. O banala comanda publicitara facuta de postul de televiziune Good Food s-a transformat rapid intr-o adevarata opera de arta si totul, datorita fotografului Carl Warner. Impreuna cu cinci ajutoare, acesta a reusit sa creeze niste minimonumente comestibile, care reprezinta cele mai cunoscute atractii turistice din Londra. Pentru realizarea proiectului, care promoveaza alimentatia sanatoasa, Warner a avut nevoie de zeci de ore de lucru si 26 de tipuri de legume si fructe, scrie Cancan.
S-a casatorit cu iubitul ei, la un an dupa ce acesta a murit. Magali Jaskiewicz si Jonathan George din Franta trebuiau sa se casatoreasca anul trecut, in noiembrie. Din pacate, insa, mirele a murit cu doua zile inainte de ceremonie. Totusi, zilele trecute nunta a avut loc. Magali nu stia, cand a murit iubitul ei, ca in cazul in care nunta e planificata iar unul dintre viitorii soti moare, statul accepta oficierea casatoriei post-mortem. Tanara a aflat de curand si a decis sa-si ia de sot iubitul decedat de mai bine de un an, scrie Libertatea.
Hotelul care isi transforma clientii in soareci. Ziarul ¨La Repubblica¨ a publicat un articol in care este prezentata una dintre cele mai trasnite destinatii de vacanta pentru sarbatorile de iarna care se apropie. Este vorba despre un hotel din Franta, din localitatea Nantes, unde pentru suma de 90 de euro pentru o seara, oricine poate deveni hamster. Prima regula este purtarea caciulitei speciale, pentru a intra in pielea personajului, scrie Click.
Au facut nunta in cimitir. Mama a trei copii la doar 25 de ani, britanica Samantha Smyth si-a dorit sa fie, in sfarsit, mireasa dupa opt ani in care a trait alaturi de iubitul ei, Paul Adams. Pentru ca Smyth nu a vrut sub niciun chip sa aiba o nunta obisnuita, aceasta si-a convins alesul sa se casatoreasca printre morminte, in cimitirul din orasul Wisbe