Daniel Angerer, bucatarul sef al unui restaurant, s-a hotarat sa nu iroseasca laptele matern al sotiei si a facut din acesta branza.
"Are gust de branza din lapte, putin mai dulce", a declarat acesta, potrivit Belfast Telegraph.
Bucatarul a declarat ca gustul difera in functie de ceea ce serveste alaturi de branza.
Branza a facut furori pe Internet, insa bucatarul a negat ca acest produs ar fi fost pus la dispozitia publicului, mentionand ca nu s-ar simti confortabil stiind ca cineva gusta din branza facuta din laptele sotiei lui.
"Departamentul de sanatate m-a sunat si a spus ca nu pot vinde branza sau alte produse facute din laptele mamei in restaurant", a declarat barbatul, care a mentionat ca nu stie care este problema, dar ca nu avea de gand sa faca asta.
Barbatul a povestit ca i-a venit ideea sa faca branza cand a observat ca aveau prea mult lapte, o parte din el chiar congelat. De asemenea, sotia bucatarului s-a gandit sa doneze din laptele ei pentru bebelusii din Haiti, arata Vancouver Sun.
Daniel Angerer, bucatarul sef al unui restaurant, s-a hotarat sa nu iroseasca laptele matern al sotiei si a facut din acesta branza.
"Are gust de branza din lapte, putin mai dulce", a declarat acesta, potrivit Belfast Telegraph.
Bucatarul a declarat ca gustul difera in functie de ceea ce serveste alaturi de branza.
Branza a facut furori pe Internet, insa bucatarul a negat ca acest produs ar fi fost pus la dispozitia publicului, mentionand ca nu s-ar simti confortabil stiind ca cineva gusta din branza facuta din laptele sotiei lui.
"Departamentul de sanatate m-a sunat si a spus ca nu pot vinde branza sau alte produse facute din laptele mamei in restaurant", a declarat barbatul, care a mentionat ca nu stie care este problema, dar ca nu avea de gand sa