Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g piept de pui, 250 g cascaval camembert, 2 mere, 2 linguri praz taiat marunt, 1 ceapa verde, 1 capatana de salata verde, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, ulei de masline, 3 linguri smantana, sare, piper. Mod de preparare: Pieptul se pui se spala, se taie fasii, se sareaza si se prajeste in putin ulei. Cascavalul, merele curatate si salata verde spalata se taie bucati mici, iar ceapa verde rotocoale.
Se amesteca intr-o salatiera impreuna cu prazul, carnea de pui, se presara cu zahar si se stropeste cu zeama de lamaie.
Peste se pune smantana, se potriveste de sare, piper, se amesteca bine si se da la frigider timp de 1-2 ore.
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g piept de pui, 250 g cascaval camembert, 2 mere, 2 linguri praz taiat marunt, 1 ceapa verde, 1 capatana de salata verde, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, ulei de masline, 3 linguri smantana, sare, piper. Mod de preparare: Pieptul se pui se spala, se taie fasii, se sareaza si se prajeste in putin ulei. Cascavalul, merele curatate si salata verde spalata se taie bucati mici, iar ceapa verde rotocoale.
Se amesteca intr-o salatiera impreuna cu prazul, carnea de pui, se presara cu zahar si se stropeste cu zeama de lamaie.
Peste se pune smantana, se potriveste de sare, piper, se amesteca bine si se da la frigider timp de 1-2 ore.