Firmele A&D Catering şi La Bibicii livrează şi astăzi meniul de Paşte la domiciliul bucureştenilor. Drobul, borşul, stufatul, friptura de miel, ouăle şi pasca sunt cele mai cerute preparate pentru masa festivă de mâine.
Gospodinele care nu au terminat pregătirile pentru masa de duminică sau care nu au reuşit încă să coacă pasca mai au timp să comande felurile la firmele de specialitate un meniu întreg sau o porţie.
La Bibicii meniul de Paşti costă doar 120 de lei. „Dacă avem comandă pentru grupuri mari, mâncarea va fi pregătită cu puţin timp înainte, pentru a nu se răci şi pentur a fi proaspătă. Totul este ambalat izotermic, aşa că nu există riscul să se strice pe drum sau să se răcească", a explicat Nicolae Răzvan, reprezentant al restaurantului.
Încă se mai fac comenzi şi astăzi, între orele 8.00 şi 23.00, la numărul de telefon 0735.615.473. Cei de la restaurant au pregătit pentru mâine seară şi un program artistic, aşa că dacă vreţi să ieşiţi, bucătarii vă aşteaptă cu aperitiv: ouă roşii, miel, ridichi, brânză, salată de vinete. Ciorba de miel nu va lipsi de la masă, iar la felul principal bucătarii au pregătit sarmale cu mămăliguţă, friptură de miel, cartofi prăjiţi şi salată verde. La desert este trecut un cozonac şi toate vor fi însoţite de vin alb sau roşu. Programul artistic al zilei începe la ora 14.00 cu formaţia Sultanii, şi continuă cu tombolă şi discotecă.
Meniu pentru o familie - 97 de lei
Pe site-ul chelner.ro puteţi comanda şi astăzi meniuri sau preparate care vă lipsesc. Astfel, un meniu de patru persoane ce conţine printre altele drob şi file de miel, pască şi tartă de pere costă 97 de lei. Pentru gurmanzi, o porţie de ciulama de miel costă 10 lei, iar mielul cu dovlecei - 16 lei. De asemenea, porţia de file de miel cu fasole neagră boabe ajunge la 17,4 lei se livrează în 12 ore de la comandă.
@N_