Persoanele care au o alimentatie bogata in paine alba si paste fainoase risca sa dezvolte boli ale inimii, arata un nou studiu. Se pare ca femeile sunt cele mai afectate.
Cercetatorii au analizat modul de alimentatie a 47.000 de persoane pentru a calcula indicele glicemic (GI), informeaza The Telegraph.
Alimentele care cresc nivelul de zahar din sange sunt painea alba, orezul, pastele fainoase, precum si unele cereale cum ar fi fulgii de porumb.
Astfel, cercetatorii au descoperit ca femeile care consuma des aceste produse risca sa se imbolnaveasca de inima.
Specialistii de la Institutul National al Cancerului din Milano, au recunoscut ca acest studiu nu se aplica si barbatilor.
Persoanele care au o alimentatie bogata in paine alba si paste fainoase risca sa dezvolte boli ale inimii, arata un nou studiu. Se pare ca femeile sunt cele mai afectate.
Cercetatorii au analizat modul de alimentatie a 47.000 de persoane pentru a calcula indicele glicemic (GI), informeaza The Telegraph.
Alimentele care cresc nivelul de zahar din sange sunt painea alba, orezul, pastele fainoase, precum si unele cereale cum ar fi fulgii de porumb.
Astfel, cercetatorii au descoperit ca femeile care consuma des aceste produse risca sa se imbolnaveasca de inima.
Specialistii de la Institutul National al Cancerului din Milano, au recunoscut ca acest studiu nu se aplica si barbatilor.