In Franta, unul dintre cel mai mari crescatori de melci a perfectionat sistemul de recoltare si conservare a oualelor de melc. Denumit "perla Frantei", produsul face parte din categoria rafinamentelor culinare.
Ouale de melc sunt selectate unul cate unul, cu pensata, sortate, sterlizate si preparate, apoi vandute in recipiente mici, ca si icrele negre, scrie Le Point.
Firma Bellor a primit aviz de la autoritatile alimentare din Franta si functioneaza dupa standerdele UE.
Ouale de melc sunt consumate dupa ce au fost tinute in saramura. Timpul de preparare si ingredientele din saramura sunt secrete.
Cei care le-au mancat spun ca au gust de ciuperci si arome fine.
In Franta, unul dintre cel mai mari crescatori de melci a perfectionat sistemul de recoltare si conservare a oualelor de melc. Denumit "perla Frantei", produsul face parte din categoria rafinamentelor culinare.
Ouale de melc sunt selectate unul cate unul, cu pensata, sortate, sterlizate si preparate, apoi vandute in recipiente mici, ca si icrele negre, scrie Le Point.
Firma Bellor a primit aviz de la autoritatile alimentare din Franta si functioneaza dupa standerdele UE.
Ouale de melc sunt consumate dupa ce au fost tinute in saramura. Timpul de preparare si ingredientele din saramura sunt secrete.
Cei care le-au mancat spun ca au gust de ciuperci si arome fine.