Delicateria Traiteur şi-a deschis un nou magazin bistro în Capitală, pe Bulevardul Dacia, într-o vilă cu arhitectură tipică începutului de secol XX. Cladirea a fost renovată în totalitate, păstrând toate elementele originale ale construcţiei, precum ferestrele, parchetul din lemn, ştucaturile, uşile masive sau sobele veneţiene. Lucrările au durat patru luni, iar investiţia a fost de 450. 000 de euro.
Clienţii magazinului pot alege dintr-o gamă importantă de gastronomie fină, de peste 400 de preparate, produse chiar la Bucureşti, în fabrica societăţii. Compania beneficiază de expertiză de top în gastronomie, producţia fiind supervizată de un bucatar, un patiser şi brutar francez. Materia primă este cumparată, în mare parte, din România, cu unele excepţii. Somonul este adus, de exemplu, din Norvegia, iar ciocolata, din Belgia.
"Ceea ce creează unicitatea Delicateria Traiteur, faţă de alte magazine care propun produse fine, este producţia proprie. Ne-am axat dintotdeauna pe calitate şi nu pe cantitate. Acest lucru face ca în acest moment să ne putem mândri cu unele dintre cele mai bune produse de pe piaţă la categoria din care fac parte, cum este somonul nostru fume sau pâinea proaspătă. Delicateria Traiteur este un creator de gastronomie fină. Aceasta este punctul nostru forte", a spus Adrien Damour, directorul general al Delicateria Traiteur.
În noul magazin de pe bulevardul Dacia, precum şi în celelalte magazine Delicateria, clienţii pot cumpăra produse precum brânzeturi artizanale, produse din carne, produse din peşte, pâine, salate şi sandvişuri, patiserie fină, prăjituri şi dulciuri, îngheţate şi şerbet. Toate acestea sunt proaspete şi sunt livrate de fabrica proprie. Acestor produse li se adaugă o serie de produse importate, precum vinuri şi alte băuturi alcoolice, cafea, ceaiuri, dulceţuri şi alte delicatese franţuzeşti.
O gamă importan