O mana de nuci, arahide, migdale sau alte fructe inrudite, zilnic, scad colesterolul, reducand riscul de boli de inima, arata un studiu recent.
Specialistii recomanda consumarea zilnica a nu mai putin de 67 de grame, relateaza The Telegraph. Tot secretul din spatele nucilor il reprezinta grasimile sanatoase, fibrele si Vitamina E.
Cantitatea optima de nuci a fost stabilita de specialistii de la Universitatea Loma Linda, din California, care au revazut 25 de cercetari stiintifice legate de impactul nucilor asupra sanatatii.
In cazul in care se consuma zilnic aceasta cantitate de nuci, nivelul colesterolului rau va fi cu circa 7% mai mic decat in cazul celor care nu le includ in alimentatie, se mentioneaza in Arhivele Medicinei Interne.
O mana de nuci, arahide, migdale sau alte fructe inrudite, zilnic, scad colesterolul, reducand riscul de boli de inima, arata un studiu recent.
Specialistii recomanda consumarea zilnica a nu mai putin de 67 de grame, relateaza The Telegraph. Tot secretul din spatele nucilor il reprezinta grasimile sanatoase, fibrele si Vitamina E.
Cantitatea optima de nuci a fost stabilita de specialistii de la Universitatea Loma Linda, din California, care au revazut 25 de cercetari stiintifice legate de impactul nucilor asupra sanatatii.
In cazul in care se consuma zilnic aceasta cantitate de nuci, nivelul colesterolului rau va fi cu circa 7% mai mic decat in cazul celor care nu le includ in alimentatie, se mentioneaza in Arhivele Medicinei Interne.