Calitatea unui produs alimentar este asigurata în principal de materia prima care printr-un proces de prelucrare ajunge sa asigure standardul de calitate al produsului finit. CarmOlimp nu face rabat de la acest lucru, astfel ca materia prima, carnea sau laptele, asigurate din fermele proprii, ofera clientilor un produs care sa satisfaca gusturile clientilor.
Gama larga de mezeluri
Produsele din carne marca CarmOlimp se încadreaza în trei categorii, din carne de porc, de pui si vita, ultima categorie fiind în cantitate mai redusa. În segmentul mezelurilor intra tot ce înseamna produs fiert, de la specialitati, muschi, carne preparata, afumata, cu diferite retete, pâna la amestecuri, salam, cremvursti, tot ce tine de parizer, salam si cârnati, proaspat sau uscat, în acest sens, CarmOlimp acoperind toata plaja de produs fiert. Nu au fost omise nici produsele uscate, CarmOlimp urmând a demara o investitie în acest domeniu, probabil în cursul anului viitor.
Lactate marca CarmOlimp
În ce priveste produsele lactate, fabrica se afla în teste, deja se produc în jur de 13 produse care includ lapte proaspat, cu concentratii de grasimi diferite, iaurturi si smântâna. Fabrica CarmOlimp are o mare capacitate de productie zilnica, laptele colectat din fermele proprii fiind materia prima necesara obtinerii produselor CarmOlimp, cu o capacitate de 30-40 de tone de produs finit pe zi, valorificate strict prin reteaua de magazine CarmOlimp. Gama de produse lactate, va creste la la luna la luna, urmând a intra în procesul de productie, pâna când întreagul segment de produse lactate va fi acoperit. „Încercam sa avem retete simple care sa dea produse naturale, fara suplinitori, exact ca si în cazul mezelurilor, din materia prima, laptele, sa reusim sa facem un produs finit doar din lapte, fara alte substante sau lapte praf importat. Intentia CarmOlimp este de a in