Unul dintre principalii jucatori de pe piata produselor din carne din România este cel care poartt numele CarmOlimp. Cu o distributie care cuprinde întreaga tara, firma CarmOlimp îsi va inaugura astazi primul supermarket la Reghin. Pornita la drum dupa 1990, ca o afacere de familie, cu o mica unitate de productie, o sectie de mezeluri si un magazin unde vindeau produsele din carne, si odata cu cresterea cererii si-au extins afacerea astfel ca în prezent firma se poate mândri cu investitii masive, atât în ce priveste fermele de animale si suprafetele agricole, cât si in privinta unitatilor de procesare a laptelui si a carnii.
Calitatea, componenta esentiala CarmOlimp
Pentru a rezista pe piata, elementul primordial este cel al calitatii. Este si cazul produselor CarmOlimp, unul din principalii jucatori pe piata produselor din carne din România, care va face un nou pas catre cerintele publicului, prin deschiderea supermarketului CarmOlimp din Reghin. Calitatea unui produs alimentar este asigurata în principal de materia prima care printr-un proces de prelucrare ajunge sa asigure standardul de calitate al produsului finit. CarmOlimp nu face rabat de la acest lucru, astfel ca materia prima, carnea sau laptele, asigurate din fermele proprii, ofera clientilor un produs care sa satisfaca toate gusturile .
Produsele din carne marca CarmOlimp se încadreaza în trei categorii, din carne de porc, de pui si vita. În segmentul mezelurilor intra tot ce înseamna produs fiert, de la specialitati, muschi, carne preparata, afumata, cu diferite retete, pâna la amestecuri, salam, cremvusti, tot ce tine de parizer, salam si cârnati, proaspat sau uscat, în acest sens, CarmOlimp acoperind toata plaja de produs fiert.
De asemenea, CarmOlimp lucreaza si cu importatori, pe diferite produse, orez, fasole, zahar, pe care le ambaleaza, astfel ca pretul la raft sa