Sursa foto: NorthFotoPentru că artistul va concerta pe data de 2 iunie în cadrul Zone Arena din Bucureşti, pregătirile au intrat deja în linie dreaptă, zilele acestea urmând a se pune la punct ultimele detalii. Aflându-se în turneul "Never Ending Tour" de mai bine de 21 de ani, zona de culise a spectacolelor a devenit deja pentru Bob Dylan o a doua casă, prin urmare acesta nu a avut solicitari extravagante pentru prima sa vizita la Bucureşti, dorind doar crearea unei atmosfere relaxante, cu lumină difuză şi frumos parfumate, unde să se poată pregăti în linişte pentru concert.
Vrea să bea vin
De asemenea, artistul este foarte atent în ceea ce priveste stilul de viaţă, solicitând organizatorilor un meniu sănătos, care să includă o varietate de fructe şi legume proaspete, produse vegetariene, multe lactate şi pentru fiecare dintre mese, un preparat din carne. În cabina personală, artistul şi-a dorit să aibă tava cu fructe proaspete şi o sticlă de vin alb de calitate. Cerintele staff-ului de producţie al turneului pentru cei şase muzicieni care vor urca pe scenă alături de Bob Dylan includ suc proaspăt de fructe, ciocolată neagra şi vin roşu autohton!
Sursa foto: NorthFotoPentru că artistul va concerta pe data de 2 iunie în cadrul Zone Arena din Bucureşti, pregătirile au intrat deja în linie dreaptă, zilele acestea urmând a se pune la punct ultimele detalii. Aflându-se în turneul "Never Ending Tour" de mai bine de 21 de ani, zona de culise a spectacolelor a devenit deja pentru Bob Dylan o a doua casă, prin urmare acesta nu a avut solicitari extravagante pentru prima sa vizita la Bucureşti, dorind doar crearea unei atmosfere relaxante, cu lumină difuză şi frumos parfumate, unde să se poată pregăti în linişte pentru concert.
Vrea să bea vin
De asemenea, artistul este foarte atent în ceea ce priveste stilul de viaţă, solicitând organiza