Amra Avdibegovici, reprezentantă vânzări jucării Lego pentru Europa de Est, a vizitat expoziţia afişată de membrii Asociaţiei Brickenburg din Cluj cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Expoziţia intitulată „Compania trenurilor Lego“ reprezintă un oraş în care poţi regăsi atât centrul istoric, cât şi blocurile de tip nou. Este înconjurat de mai multe şine de cale ferată, motiv pentru care tema compoziţiei a fost axată pe trenuri.
Expusă la Palatul Copiilor, de Ziua Internaţională a Copiilor, creaţia membrilor Asociaţiei Brickenburg a fost vizitată de numeroşi „sărbătoriţi“ aflaţi în grija Fundaţiei Prison Fellowship şi Herald.
„Expoziţia reprezintă oraşul Lego. Sunt în jur de 100.000 de piese, toate aflate în proprietatea colecţionarilor din cadrul clubului nostru. Sunt piese vechi şi de 25 de ani care însă se mulează perfect cu cele noi. În prezent, Lego nu reprezintă doar o jucărie educativă, ci o artă. Din câteva piese se pot face în jur de 100 de obiecte“, a explicat Marius Centea, vicepreşedintele Asociaţiei Brickenburg din Cluj, colaboratoare directă cu Societatea Lego din Danemarca.
La eveniment, cu ocazia invitaţiei primite din partea asociaţiei clujene, a fost prezentă şi Amra Avdibegovici, director de vânzări produse Lego pentru zona Europei de Est.
„Sunt aici pentru a-i întâlni pe membrii Brickenburg. Am colaborat cu ei timp de un an, iar acum am ajuns aici. Creaţia lor este una foarte reuşită şi mă bucur că la Cluj există singurul club Lego din România. Voi prezenta lucrarea de aici, colegilor din Danemarca, pentru a le arăta cât de creativi oamenii din Cluj. Ne bucurăm că la Cluj există Asociaţia Brickenburg pentru a prezenta ce înseamnă Lego cu adevărat”, a spus reprezentanta companiei de jucării.
Expoziţia pasionaţilor de Lego din Cluj sunt la a doua prezentare a expoziţiilor, după ce anul trecut, una asemănătoar