Cărbunii încinşi de nea Sandu sfârâie la capătul staţiunii Mamaia, în faţă la Caraiman. Un mititel cu pâine şi muştar costă trei lei. Nea' Sandu va rămâne toată vara pe litoral şi este sigur că va lua clienţii concurenţei.
Sfârâie grătarele la nea' Sandu, pe numele din buletin Alexandru Andrei (60 de ani), care a venit de la Bucureşti cu o echipă de zece ucenici. „Circulă o vorbă: «Toate drumurile din Bucureşti duc La Cocoşatu`!». Acum toate drumurile duc la Mamaia„, zâmbeşte grataragiul. VEZI AICI CUM ARATĂ CEI MAI BUNI MITITEI
Citiţi şi: Ce tatuaje putem admira pe litoral? Turiştii fac baie în mare indiferent de vreme Client, consilierul lui Bush Localul La Cocoşatu` din Băneasa este vestit printre bucureşteni, iar dacă întrebi unde se mănâncă în Capitală cei mai buni mititei, răspunsul este invariabil: La Cocoşatu`. Patronul restaurantului, Ion Oiţă, s-a hotărât în premieră să îşi aducă mititeii pe litoral, aşa că nea Sandu, zis Cocoşatu`, şi-a mutat ustensilele la mare. Îl găseşti la capătul staţiunii Mamaia, în faţă la Caraiman. Reţetă secretă Mirosul de mititei îţi face poftă instantaneu. „Am venit să le arăt turiştilor gustul adevărat al mititeilor„, spune grataragiul făcând vânt de zor la cărbunii încinşi. Mititeii lui sunt făcuţi după o reţetă secretă a patronului Ion Oiţă. După gustul lor sunt înnebuniţi români indiferent de rang. De 4 Iulie militarii americani au ieşit în Mamaia „Când se întorc în ţară, oamenii trec de la aeroport pe la mine, prin Băneasa. Mănâncă şi au lacrimi în ochi, spun că le era dor de mititeii mei. Când pleacă din ţară, pe la casele lor prin străinătate, îmi cer să le pregătesc carne crudă de mititei. Îşi iau caserolele la ei şi îi gătesc acolo. De Sărbători am comenzi speciale, vor să aibă mititeii pe masă. Le trimit tuturor cu drag, am o mare satisfacţie, parcă le trimit o parte din sufletul meu„, spune nea Sa