Ingrediente: 250 g gris, 700 ml apa, 100 g stafide, doua plicuri de zahar vanilat, 100 g zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, sare, sirop caramel, frunze de menta si cocos.
Mod de preparare: Apa se pune la fiert intr-o oala mare. Se adauga zaharul si un varf de cutit de sare. Grisul se pune in momentul in care apa incepe sa fiarba. Dupa 15 minute de fiert, oala se ia de pe foc si se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si stafidele. Compozitia este pusa intr-o tava stropita cu apa rece. Dupa ce s-a racit, se taie in cuburi si se serveste cu sosul de caramel, menta tocata si cocos. Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Ingrediente: 250 g gris, 700 ml apa, 100 g stafide, doua plicuri de zahar vanilat, 100 g zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, sare, sirop caramel, frunze de menta si cocos.
Mod de preparare: Apa se pune la fiert intr-o oala mare. Se adauga zaharul si un varf de cutit de sare. Grisul se pune in momentul in care apa incepe sa fiarba. Dupa 15 minute de fiert, oala se ia de pe foc si se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si stafidele. Compozitia este pusa intr-o tava stropita cu apa rece. Dupa ce s-a racit, se taie in cuburi si se serveste cu sosul de caramel, menta tocata si cocos. Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu