Cu siguranţă te-ai întrebat cum reuşesc vedetele să îşi menţină greutatea ideală şi să arate tot timpul fabulos. De cele mai multe ori, secretul lor nu stă în tratamentele corporale scumpe, ci într-o alimentaţie sănătoasă, echilibrată şi foarte mult sport. Indiferent de dietele pe care le ţin celebrităţile, regulile de bază sunt aceleaşi: multe fructe şi legume, cât mai puţine grăsimi şi dulciuri şi alcool consumat doar ocazional.
Madonna şi dieta macrobiotică
Regimul celebrei cântăreţe se bazează pe consumul mâncărurilor cât mai puţin procesate şi gătite prin metode tradiţionale. Sunt recomandate cerealele integrale, precum orezul brun, pastele, legumele, produsele din soia, algele, peştele, fructele, nucile şi seminţele. Sunt permise şi băuturile slab alcoolizate.
Anumite legume, precum roşiile sau vinetele, trebuie evitate. Nu ai voie să foloseşti cuptorul cu microunde, iar alimentele, obligatoriu organice, trebuie mâncate şi mestecate încet.
"Dieta macrobiotică înseamnă să primeşti cât mai mult de la viaţă prin mâncare. Aleg mâncărurile simple: peşte, cereale, salată, şi uneori mai mănânc pâine prăjită cu gem de căpşuni, deşi nu este permis în regim", a spus Madonna, într-un interviu cu Larry King.
Heidi Klum şi dieta David Kirsch
Una dintre regulile de bază ale dietei lui Heidi Klum este numită "ABCDEF", acronim în limbă engleză pentru mâncărurile care trebuie evitate: alcool, pâine, alimente cu amidon, lactate, dulciuri, fructe şi grăsimi.
Heidi Klum a pierdut kilogramele accumulate în timpul sarcinii cu ajutorul acestui regim. A renunţat la mâncărurile preferate, de tip fast food, şi la îngheţată. "Nu a fost o dietă de înfometare, dar a trebuit pur şi simplu să spun nu alimentelor interzise. Am fost uimită de felul în care corpul meu s-a transformat", a spus Klum.
Cheryl Cole şi dieta grupelor de sânge
Regim