Andreea Tonciu, iulbita fotbalistului Nicky Mitea, a fost tentata, ca si Adina Barbu sau Laurette, de restaurantul Bucurestiul Insular, frumoasa cladire monument istoric din spatele Halei Traian (str. Prof. Mihail Georgescu, nr. 24), unde se cultiva "gusturi rafinate din vremuri apuse" si unde, de la jumatatea lui martie, se va lansa un program de happening-uri culinare, degustari de vinuri, cooking show-uri. Aici, Andreea a realizat un prim pictorial pentru Bucatarescu, de aceasta data impreuna cu Cristiana Pantea.
In exclusivitate, Andreea ne-a acordat urmatorul interviu:
BUCATARESCU: Stiu ca esti bucuresteanca ...de la Kilometrul Zero...
ANDREEA TONCIU: Exact, m-am nascut - pe 12 mai 1986 - si am crescut in zona Pietii Unirii, dar am facut liceul in Dristor la "Mihai Bravu" ...fiindca matusa-mea era directoare acolo. Apoi, am urmat cursurile Facultatii de Management Agro-Turistic si chiar ma bate gandul sa-mi deschid si eu candva macar o pensiune frumoasa...
BUCATARESCU: Care-i adevarul despre dimensiunile tale?
ANDREEA: Am 1,75 metri inaltime si o greutate de 52 kg, nu e nevoie de Photoshop ca sa mi se evidentieze silueta. am 90 cm bust, 59 cm in talie si 89 cm in solduri. Cam de la 16 ani am inceput sa defilez pe catwalk si nu am avut niciodata probleme cu greutate. N-am avut variatii bruste, nu a trebuuit sa ma infometez ca sa scap de kilogramele nedorite. Poate ca am noroc de un metabolism intens!
BUCATARESCU: Cum te impaci cu bucataria?
ANDREEA: Chiar daca am avut norocul de a avea doi parinti care gatesc dumnezeieste (...da, inclusiv tatal meu!), m-am apucat si eu de trebaluit prin bucatarie, de pe la 14-15 ani. fac inclusiv tot felul de ciorbe, bors, perisoare, creme de legume, tot felul de salate, inclusiv pe cea orientala, dar nu ma dau indarat nici de la deserturi - clatite, pandispan cu visine si, chiar, c