Mâncare gustoasă precum brânzeturi, slănină, gemuri, conserve etc., dar şi suveniruri, imagini cu locuri şI oameni din satele dintre munţi şi Olt vor fi aduse la Earth Market/Târgul Ţăranului, în curtea The ARK, vizavi de Piaţa de flori George Coşbuc, în sectorul 5 al Capitalei, de Grupul de iniţiativă Radu Anton Roman. În zilele de 12 şi 13 martie, bucureştenii cu mic cu mare, vor putea degusta şi cumpăra mâncăruri făgărăşene de prânz şi mic dejun cum ar fi ciorbă de cartofi cu afumătură şI tarhon, ciorbă de salată cu papară din ouă de casă, sarmale cu carne şI de post, orez cu lapte şI prune uscate, brânză, slănină, afumături, legume etc. Slow Food Ţara Făgăraşului şi Slow Food Bucureşti Valahia Gusturilor sunt două din cele zece grupuri Slow Food din România ce organizează evenimente dedicate renaşterii produselor locale.
Mâncare gustoasă precum brânzeturi, slănină, gemuri, conserve etc., dar şi suveniruri, imagini cu locuri şI oameni din satele dintre munţi şi Olt vor fi aduse la Earth Market/Târgul Ţăranului, în curtea The ARK, vizavi de Piaţa de flori George Coşbuc, în sectorul 5 al Capitalei, de Grupul de iniţiativă Radu Anton Roman. În zilele de 12 şi 13 martie, bucureştenii cu mic cu mare, vor putea degusta şi cumpăra mâncăruri făgărăşene de prânz şi mic dejun cum ar fi ciorbă de cartofi cu afumătură şI tarhon, ciorbă de salată cu papară din ouă de casă, sarmale cu carne şI de post, orez cu lapte şI prune uscate, brânză, slănină, afumături, legume etc. Slow Food Ţara Făgăraşului şi Slow Food Bucureşti Valahia Gusturilor sunt două din cele zece grupuri Slow Food din România ce organizează evenimente dedicate renaşterii produselor locale.