Ingrediente: 2 morcovi 1 radacina patrunel 1/2 telina ardei rosu murat 2-3 bucati mazare 3-4 linguri 1-2 cartofi patrunjel verde brocoli 3-4 buchetele conopida 3-4 buchtele sare moare(zeama de varza )2 cani pasta de tomate 1 pahar paste fainoase 1mana putin ulei de masline
Mod de preparare
Se catelesc morcovi.patrunjelu si telina taiate cubulete in putin ulei apoi se pune apa si gogosarul murat taiat si el cubulete sare si se lasa sa firba putin apoi se pune mazarea boabe,cartofii taiati cubulete ,brocolo si conopida in bucatele mici se lasa sa fiarba toate impreuna apoi la final se pun pastale fainoase(eu am pus spirale din fain de porumb,sant fara ou) iar apoi se pune pasta de tomate si moarea(zeama de varza) se lasa sa dea 2-3 clocote apoi se ia de pe foc si se pune patrunjel verde
Din aceste cantitati va iasa o oala de 5-6 litri Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Ingrediente: 2 morcovi 1 radacina patrunel 1/2 telina ardei rosu murat 2-3 bucati mazare 3-4 linguri 1-2 cartofi patrunjel verde brocoli 3-4 buchetele conopida 3-4 buchtele sare moare(zeama de varza )2 cani pasta de tomate 1 pahar paste fainoase 1mana putin ulei de masline
Mod de preparare
Se catelesc morcovi.patrunjelu si telina taiate cubulete in putin ulei apoi se pune apa si gogosarul murat taiat si el cubulete sare si se lasa sa firba putin apoi se pune mazarea boabe,cartofii taiati cubulete ,brocolo si conopida in bucatele mici se lasa sa fiarba toate impreuna apoi la final se pun pastale fainoase(eu am pus spirale din fain de porumb,sant fara ou) iar apoi se pune pasta de tomate si moarea(zeama de