Ieri, la Centrul Cultural Multietnic, Filiala Tulcea a U.D.T.T.M.R. şi alte opt filiale ale Organizaţiei de femei a U.D.T.T.M.R. din Constanţa, Medgidia, Valu lui Traian, Tuzla, Eforie Sud, Agigea, Ovidiu şi Cumpăna, s-au întrecut în prepararea celor mai apetisante şi mai pretenţioase preparate tradiţionale tătăreşti la o expoziţie de artă culinară din cadrul unui eveniment ce a avut ca temă ,,Rolul femeii tătare în cultură şi tradiţie".
Delicioasele mâncăruri, produse de patiserie şi cofetărie pregătite cu migală de gospodinele tătăroaice au încântat iremediabial audienţa, bucurându-se de un succes deosebit mai ales şuberecul, imam bayîldî, katlama, kobete, kuwîrma, tatar aşî, kurabiye tulumba, baclavaua, plăcintele cu dovleac, brânză sau nuci.
Ieri, la Centrul Cultural Multietnic, Filiala Tulcea a U.D.T.T.M.R. şi alte opt filiale ale Organizaţiei de femei a U.D.T.T.M.R. din Constanţa, Medgidia, Valu lui Traian, Tuzla, Eforie Sud, Agigea, Ovidiu şi Cumpăna, s-au întrecut în prepararea celor mai apetisante şi mai pretenţioase preparate tradiţionale tătăreşti la o expoziţie de artă culinară din cadrul unui eveniment ce a avut ca temă ,,Rolul femeii tătare în cultură şi tradiţie".
Delicioasele mâncăruri, produse de patiserie şi cofetărie pregătite cu migală de gospodinele tătăroaice au încântat iremediabial audienţa, bucurându-se de un succes deosebit mai ales şuberecul, imam bayîldî, katlama, kobete, kuwîrma, tatar aşî, kurabiye tulumba, baclavaua, plăcintele cu dovleac, brânză sau nuci.