Vineri, 13 mai, ziarul „Adevărul“ se va distribui împreună cu primul volum al colecţiei „Delicii în bucătărie“. Preţul pachetului ziar+carte este de 14,99 lei. Noul produs editorial al Adevărul Holding, dedicat deliciilor culinare, te poate transforma în doar câteva săptămâni într-un bucătar de lux.
Editura Adevărul lansează vineri, 13 mai, o colecţie inedită, care se doreşte a fi pe gustul tuturor, indiferent de experienţa într-ale gastronomiei. „Delicii în bucătărie" ne va însoţi pe toţi timp de aproape trei luni, propunându-ne un mod special de a celebra viaţa, prin plăcerea de a mânca în familie, cu cei mai buni amici sau, de ce nu, chiar singuri!
INTRĂ AICI ÎN MAGAZINUL ONLINE AL ADEVARUL
Fiecare dintre cele 13 volume ale colecţiei include 70 de reţete ilustrate, inspirate fie din bucătăria românească, fie din cea europeană. „Delicii în bucătărie" se diferenţiază net de toate celelalte produse similare existente pe piaţă. Unul dintre atuuri este calitatea editorială deosebită, cărţile fiind realizate în Italia, cu o hârtie specială şi o excelentă grafică a paginilor, integral color. Ilustraţiile apetisante vor detalia pas cu pas modul de realizare a reţetelor propuse. Şi, pentru că o reţetă este incompletă fără vinul potrivit, „Delicii în bucătărie" are câteva propuneri.
Pentru început, aperitive
Prima carte a colecţiei ne va spune în 160 de pagini, câte va cuprinde de altfel fiecare volum, aproape totul despre istoria şi tradiţia aperitivelor, despre modul lor de preparare şi de prezentare. Astfel, veţi putea afla secretele aperitivelor cu carne, al celor cu legume şi al celor cu peşte. „Servite în mod obişnuit înainte de masa de prânz ori de cină, aperitivele reprezintă, în realitate, una dintre cele mai eclectice manifestări gastronomice.
Ele pot însoţi un cocktail sau o băutură-aperitiv ori pot înlocui