Ingrediente
-pulpele si pieptul de la un pui
-100 g unt
-200 ml smantana
-marar
-sare
Mod de preparare
Se curata bucatile de pui, se spala si se sterg.Se pun la prajit in untul incins.Cand s-au rumenit putin, se stinge cu apa, se acopera si se lasa sa se naduseasca la foc mic.Cand puiul este facut de jumatate se sareza si se pune intr-un vas pentru cuptor, impreuna cu sosul din tava si smantana dreasa cu putina apa.Se lasa sa se desavarseasca, vreo jumatate de ora, se scoate si se serveste presarat cu marar.
Reteta preluata de pe http://3sisterscooking.blogspot.com/2011/01/pui-cu-smantana.html Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Ingrediente
-pulpele si pieptul de la un pui
-100 g unt
-200 ml smantana
-marar
-sare
Mod de preparare
Se curata bucatile de pui, se spala si se sterg.Se pun la prajit in untul incins.Cand s-au rumenit putin, se stinge cu apa, se acopera si se lasa sa se naduseasca la foc mic.Cand puiul este facut de jumatate se sareza si se pune intr-un vas pentru cuptor, impreuna cu sosul din tava si smantana dreasa cu putina apa.Se lasa sa se desavarseasca, vreo jumatate de ora, se scoate si se serveste presarat cu marar.
Reteta preluata de pe http://3sisterscooking.blogspot.com/2011/01/pui-cu-smantana.html Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a