Ieşenii vor învăţa gratuit cum să facă prăjituri tradiţionale, de casă. La finalul acestei săptămâni va avea loc în curtea bisericii Toma Cozma cea de- a zecea ediţie a Târgului de produse tradiţionale EcoAgris.
Prosciutto crudo tradiţional românesc la Iaşi (GALERIE FOTO)
La această ediţie vizitatorii se vor putea bucura de cursuri gratuite de gătit, degustări de produse, tombolă cu premii şi de obiceiuri tradiţionale româneşti.
Târgul se va deschide vinerea aceasta, de la ora 13.00, iar programul de vizitare va fi zilnic între orele 10.00 şi 18.00, intrarea fiind liberă.
Cursul gratuit de gătit prăjituri tradiţionale este deschis în special elevilor, studenţilor şi copiilor şi va fi organizat vineri de la ora 12.00.
Pe lângă cursurile de gătit, ieşenii vor mai putea găsi la târg produse tradiţionale, fără conservanţi, precum preparatele din carne de porc Mangaliţa, fără colesterol, pui, preparate din carne şi brânzeturi, ouă, prăjituri, dulceţuri, miere, băuturi sau bijuterii şi cadouri handmade.