La început şi-a dorit să fie avocat, dar a ajuns bucătar, pentru că, spune el: "Mi-am dat seama că în profesia de avocat nu pot primi distincţii şi mi-am dorit să fiu bucătar, unde pot acumula stele".
Pe scurt, cam asta ar fi povestea lui Juan Amador, celebrul chef de origine spaniolă, de trei stele Michelin, care semnează, împreună cu echipa lui "formată în atelierul Amador", meniul unui restaurant din Capitală. Juan Amador este cotat printre primii 50 de bucătari ai lumii, deţine două restaurante în Germania, unul de trei stele Michelin, iar celălalt de o stea. El a implementat primul său proiect gastronomic din Europa de Est la Restaurantul "Heritage", care oferă un "gourmet lunch", marca Amador.
Împreună cu echipa lui, formată din nouă bucătari români şi germani condusă Head Chef, Sous Chef şi Pastry Chef cu experienţă în restaurante cu stele Michelin, Amador le propune bucureştenilor trei variante de meniu de cină: clasic, evolution şi vegetarian, meniuri ce îmbină şi recompun cele trei mari bucătării ale lumii – spaniolă, germană şi franceză – cea din urmă considerată de Juan "mama tuturor bucătăriilor". Ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate, valoarea acestora crescând atât prin modul în care celebrul chef le-a gândit în combinaţii neobişnuite de gust, de culori şi texturi, cât şi prin tehnica folosită în elaborarea produsului final.
La început şi-a dorit să fie avocat, dar a ajuns bucătar, pentru că, spune el: "Mi-am dat seama că în profesia de avocat nu pot primi distincţii şi mi-am dorit să fiu bucătar, unde pot acumula stele".
Pe scurt, cam asta ar fi povestea lui Juan Amador, celebrul chef de origine spaniolă, de trei stele Michelin, care semnează, împreună cu echipa lui "formată în atelierul Amador", meniul unui restaurant din Capitală. Juan Amador este cotat printre primii 50 de bucătari ai lumii,