Maestrul cofetar Silvian Miron a avut, azi-noapte, o prezentare de modă cu 14 rochii din ciocolată. El a făcut şi un bust de buddha, la care a folosit 100 de kilograme de ciocolată neagră.
Moda secolului XXI a depăşit tradiţionalele colecţii. Într-un club din Mamaia, maestrul cofetar Silvian Miron a prezentat, azi-noapte, o colecţie de 14 rochii de ciocolată. Mai exact, modelele au avut bucăţi de ciocolată lipite de rochii, pe care, mai apoi, le-au desprins şi oferit celor din club.
Ultima domnişoară care a defilat printre invitaţi a fost Mioara Peniu (28 de ani), care a ales să fie mireasă noaptea trecută. „Am fost cea mai dulce mireasă vreodată. Am avut o ţinută din ciocolată albă", a spus modelul după ce a coborât de pe scenă.
Buddha de 100 de kilograme
Pentru inaugurarea clubului, Silvian a primit o comandă specială: să facă un buddha din ciocolată, având în vedere că denumirea clubului este Buddha Bar Experience.
„Am folosit aproximativ 100 de kilomgrame de ciocolată neagră pentru buddha. Am lucrat 10 zile la piesă, iar dimensiunile sunt colosare: peste un metru înălţime, 90 lăţime şi 60 lăţime", spune maestrul cofetar care a realizat torturi pentru Ion Ţiriac, Gheorghe Bosînceanu, Ilie Năstase sau Gheorghe Hagi. Bustul va sta în club cât va rezista, în funcţie de temperaturile care vor fi în aer.
Recital Gheorgeh Zamfir
Seara a continuat cu un recital al maestrului Gheorghe Zamfir, care a aşteptat invitaţia cu drag.