Micul, dar elegantul Principat de Monaco, va fi, pe 2 iulie, în centrul atenţiei întregii lumi: Prinţul Albert al II-lea de Monaco îşi uneşte destinul cu Charlene Wittstock – fostă înotătoare olimpică. Ceremonia religioasă nu se va desfăşura în Catedrala Saint-Nicolas, acolo unde a avut loc, în urmă cu mai bine de jumătate de secol, nunta Prinţului Rainier cu Grace Kelly, ci în grădina Palatului Regal din Monaco. Invitaţii nunţii regale se vor delecta cu preparate sută la sută organice, cultivate chiar în grădina Palatului Regal (mai precis, legume din recolta proprie).
De calitatea preparatelor se va ocupa bucătarul-şef al lanţului Hotel de Paris şi Louis XV, iar de gătit se vor ocupa 60 de bucătari, special instruiţi. La desert, viitoarea prinţesă a ales să îi servească pe invitaţi cu îngheţată preparată din lapte de la vacile din Rocagel, amestecată cu zahăr brun şi, atenţie, un vârf de cuţit de sare! Mirii vor ajunge la ceremonia de nuntă într-un vehicul foarte luxos, respectiv o limuzină LexusLS 600hL, de culoarea albastru închis, un model care va fi scos pe piaţă special pentru deosebitul eveniment. Principatul va fi în sărbătoare timp de trei zile, ca-n poveşti, căci, nu-i aşa, nici nu se putea altfel!
Micul, dar elegantul Principat de Monaco, va fi, pe 2 iulie, în centrul atenţiei întregii lumi: Prinţul Albert al II-lea de Monaco îşi uneşte destinul cu Charlene Wittstock – fostă înotătoare olimpică. Ceremonia religioasă nu se va desfăşura în Catedrala Saint-Nicolas, acolo unde a avut loc, în urmă cu mai bine de jumătate de secol, nunta Prinţului Rainier cu Grace Kelly, ci în grădina Palatului Regal din Monaco. Invitaţii nunţii regale se vor delecta cu preparate sută la sută organice, cultivate chiar în grădina Palatului Regal (mai precis, le