Festinul de nunta al cuplului princiar din Monaco va sta sub semnul ecologiei. Desi cei 5.000 de locuitori din Monaco poftiti la masa la petrecerea din Piata Palatului vor servi nenumarate feluri de mancare de mare clasa, vesela este biodegradabila. Oaspetii vor putea manca unele feluri direct de pe frunze de palmier.
Maestrul bucatar angajat sa gateasca meniul de nunta si-a dezvaluit cateva din secrete, potrivit Realitatea TV .
Alain Ducasse a povestit ca va pregati sase feluri de mancare specific monegasca si sase sud-africane, tara de origine a miresei. Intregul meniu este un melanj de produse culinare din tarile celor doi miri.
"Vom face un dineu sud-african si unul mediteraneean, specific pentru Monaco. Pentru fiecare avem cate sase antreuri, sase sud-africane, sase provencale, doua platouri calde pentru fiecare familie, unul cu peste, altul cu carne, si cinci deserturi", spune Ducasse.
Maestrul bucatar a dezvaluit ca vesela de la mesele festive este biodegradabila, ecologia fiind una dintre preocuparile printului Albert.
"Mesele vor fi de lemn, farfuriile din frunze de palmier, platourile din bambus", a povestit Alain Ducasse.
Festinul de nunta al cuplului princiar din Monaco va sta sub semnul ecologiei. Desi cei 5.000 de locuitori din Monaco poftiti la masa la petrecerea din Piata Palatului vor servi nenumarate feluri de mancare de mare clasa, vesela este biodegradabila. Oaspetii vor putea manca unele feluri direct de pe frunze de palmier.
Maestrul bucatar angajat sa gateasca meniul de nunta si-a dezvaluit cateva din secrete, potrivit Realitatea TV .
Alain Ducasse a povestit ca va pregati sase feluri de mancare specific monegasca si sase sud-africane, tara de origine a miresei. Intregul meniu este un melanj de produse culinare din tarile celor doi miri.