După ce a fost în Italia, în Toscana, artista a plecat şi în Grecia, împreună cu o bună prietenă a sa din copilărie. Vacanţa în peninsula Kasandra a făcut-o să scoată din buzunar circa 1.800 de euro.
"Ne doream sa gasim un loc cat mai linistit. Am inchiriat o casa absolut superba, era langa mare, avea gradina interioara si piscina din piatra cioplita. Faceam plaja in orele permise, inotam si apoi mancam la o taverna recomandata de prietenii pe care ni i-am facut fara prea mari eforturi. Taverna era o afacere de famlie. Am facut cunostinta cu bucatarul, o bomboana de baiat, care ne rasfata cu feluri de mancare din peste, fructe de mare, sucuri naturale "freshly squeezed" si cantece... la desert", a spus Maria Radu pentru showbiz.ro.
"Am cumparat pentru prietenii mei suveniruri comestibile: miere de cimbru, de lavanda, flori de portocali, condimente si plante aromate, dulciuri traditionale, ulei de masline. Am fost impresionata de atitudinea extrem de prietenoasa a localnicilor", a mai declarat ea.
După ce a fost în Italia, în Toscana, artista a plecat şi în Grecia, împreună cu o bună prietenă a sa din copilărie. Vacanţa în peninsula Kasandra a făcut-o să scoată din buzunar circa 1.800 de euro.
"Ne doream sa gasim un loc cat mai linistit. Am inchiriat o casa absolut superba, era langa mare, avea gradina interioara si piscina din piatra cioplita. Faceam plaja in orele permise, inotam si apoi mancam la o taverna recomandata de prietenii pe care ni i-am facut fara prea mari eforturi. Taverna era o afacere de famlie. Am facut cunostinta cu bucatarul, o bomboana de baiat, care ne rasfata cu feluri de mancare din peste, fructe de mare, sucuri naturale "freshly squeezed" si cantece... la desert", a spus Maria Radu pentru showbiz.ro.
"Am cumparat pentru prietenii mei suveniruri comestibile: miere de cimbru, de lavanda,