Pregătirile sunt în toi pentru nunta preşedintelui executiv al Dinamo cu manechinul Alina Vidican. Meniul ceremoniei: unul dintre cele mai \"de fiţe\" văzute vreodată în România. Sursa: VLAD STĂNESCU
Cele mai multe pretenţii, când vine vorba de detaliile nunţii, au fost acelea ale viitoarei mirese, Alina Vidican. Ea a ales meniul după o degustare amănunţită a ingredientelor şi a variantelor oferite de bucătarul Joseph Hadad şi tot ea a ales tema şi toate elementele de decor care să ilustreze "O nuntă de poveste".
Bucătarul Joseph Hadad pregăteşte un meniu dificil
Responsabil pentru partea culinară a evenimentului este Joseph Hadad, unul din prietenii lui Cristi Borcea şi unul din cei mai cunoscuţi maeştri bucătari din România. Hadad a învăţat meserie în Israel, dar a avut şansa să practice şi să inventeze propriile reţete un timp îndelungat şi în ţara noastră.
El a încântat personalităţi ca Bill Clinton, Margaret Thatcher, Regele Juan Carlos al Spaniei, Michael Jackson, Madonna sau Robert de Niro cu delicatesele sale, iar în acest weekend este cel ales să îi uimească şi să îi delecteze cu mâncăruri care mai de care mai speciale pe cei 500 de invitaţi ai lui Cristi Borcea.
"Eu şi Cristi Borcea suntem prieteni de 15 ani. Sunt foarte bucuros că m-au ales pe mine să facem un meniu deosebit. Au ales unul foarte greu. Numai gustarea este formată din şapte preparate", povesteşte bucătarul. De exemplu, printre mâncărurile pentru ceremonie pe care le-a stabilit bucătarul împreună cu cei doi îndrăgostiţi, acesta a amintit în timpul conferinţei de presă de ieri de cele 1200 de "carpaccio de vită umplute cu parmezan", homarul breton adus special din Franţa, muşchiul de vită cu sos Merlot şi multe alte surprize pentru invitaţii care vor veni duminică la eveniment.
O nuntă în care fiecare detaliu contează
Chiar dacă nu este la prima nuntă, iar re