Arată foarte bine şi are un gust divin!
Ingrediente: 20 de pişcoturi limbi de pisică, 200 grame de miere de salcâm, două albuşuri de ou, patru linguri zahăr pudră, o ceaşcă lapte dulce, frişcă rece, două linguri sirop de vanilie, o ciocolată albă mică
Mod de preparare: Mierea se pune în blender împreună cu zaharul pudra, laptele dulce si o linguriţă de apă rece. Se pune amestecul apoi pe foc până ajunge aproape de punctul de fierbere şi se adaugă siropul de vanilie. Se ia vasul de pe foc şi se lasă la răcit. Se taie cele 20 de pişcoturi limbi de pisică pe jumătate şi se înmoaie în amestecul de miere şi sirop. Se pun apoi pişcoturile într-un castron de sticlă, pe margine, iar peste ele se toarnă amestecul de miere şi se dă vasul la răcit 2 ore. Se răstoarnă şarlota pe un platou. Se bat bine albuşurile de ou cu o linguriţă zahăr, apoi se amestecă cu frişcă rece şi se ornează cu această şarlotă, presărându-se apoi ciocolata albă rasă. Arată foarte bine şi are un gust divin!
Ingrediente: 20 de pişcoturi limbi de pisică, 200 grame de miere de salcâm, două albuşuri de ou, patru linguri zahăr pudră, o ceaşcă lapte dulce, frişcă rece, două linguri sirop de vanilie, o ciocolată albă mică
Mod de preparare: Mierea se pune în blender împreună cu zaharul pudra, laptele dulce si o linguriţă de apă rece. Se pune amestecul apoi pe foc până ajunge aproape de punctul de fierbere şi se adaugă siropul de vanilie. Se ia vasul de pe foc şi se lasă la răcit. Se taie cele 20 de pişcoturi limbi de pisică pe jumătate şi se înmoaie în amestecul de miere şi sirop. Se pun apoi pişcoturile într-un castron de sticlă, pe margine, iar peste ele se toarnă amestecul de miere şi se dă vasul la răcit 2 ore. Se răstoarnă şarlota pe un platou. Se bat bine albuşurile de ou cu o linguriţă zahăr, apoi se amestecă cu frişcă rece şi se ornează cu această şarlotă, presărându-se apoi cioc