Imaginile cu gazonul lăsat în urmă pe Naţional Arena după meciul România-Franţa a făcut înconjorul lumii, dar i-au pus în gardă şi pe oficialii de la Universitatea Cluj. Peste numai o lună, „şepcile roşii" vor inaugura la rândul lor propriul stadion, iar teama de a se repeta şi pe Cluj Arena problema gazonului de la Bucureşti este destul de mare. Totuşi, clujenii au primit asigurări de la firma care s-a ocupat de montarea ierbii pe noul stadion al Clujului că lucrurile nu vor sta la fel, iar în 11 octombrie, atunci când "U" Cluj o va întâlni pe Kuban Krasnodar, terenul va arăta impecabil.
Îngrijorătoare sunt concertele
„Am discutat cu patronul firmei care s-a ocupat de gazon şi mi-a spus că totul este în regulă. El mi-a explicat că a fost folosită o altă tehnologie decât pe Naţional Arena, iar terenul va fi bine la ora meciului, chiar dacă înainte vor fi două zile de concerte. Din câte am înţeles, s-ar putea ca iarba să fie puţin îngălbenită din cauză că terenul va fi acoperit, dar starea lui nu va fi asemănătoare cu cea de la Bucureşti", a declarat directorul executiv al Universităţii, Cosmin Irimieş. Spre deosebire de Naţional Arena, întregul covor de iarbă a fost aşternut peste Cluj Arena la jumătatea lunii iulie, dar vor trece aproape trei luni până la primul meci, timp suficient pentru ca firele de iarbă să fie mai rezistente.
Imaginile cu gazonul lăsat în urmă pe Naţional Arena după meciul România-Franţa a făcut înconjorul lumii, dar i-au pus în gardă şi pe oficialii de la Universitatea Cluj. Peste numai o lună, „şepcile roşii" vor inaugura la rândul lor propriul stadion, iar teama de a se repeta şi pe Cluj Arena problema gazonului de la Bucureşti este destul de mare. Totuşi, clujenii au primit asigurări de la firma care s-a ocupat de montarea ierbii pe noul stadion al Clujului că lucrurile nu vor sta la fel, iar în 11