Vinetele pot da o culoare neatractiva supei, de aceea poti adauga rosii pentru o nuanta rosie mult mai placuta.
Timp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
6-8
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
vinete, patrunjel, pasta de tomate, ceapa, oregano, rosii, iaurt
Ingrediente
30ml de ulei
2 vinete mari, decojite si taiate marunt
2 cepe, taiate marunt
5g de oregano proaspat taiat marunt
2 rosii mari, decojite si taiate marunt
2l de zeama de vita
30g de pasta de tomate
Sare si piper proaspat
125-200ml de iaurt simplu
Patrunjel proaspat taiat marunt pentru garnisire
Mod de preparare
1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste vinetele si ceapa pana se inmoaie. Adauga restul ingredientelor in afara de iaurt si patrunjel si lasa la fiert timp de 30 de minute.
2. Pune amestecul la blender si adauga iaurtul. Incalzeste si serveste imediat. Garniseste cu patrunjel proaspat.
Sursa: Ecuisine.ro
Vinetele pot da o culoare neatractiva supei, de aceea poti adauga rosii pentru o nuanta rosie mult mai placuta.
Timp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
6-8
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
vinete, patrunjel, pasta de tomate, ceapa, oregano, rosii, iaurt
Ingrediente
30ml de ulei
2 vinete mari, decojite si taiate marunt
2 cepe, taiate marunt
5g de oregano proaspat taiat marunt
2 rosii mari, decojite si taiate marunt
2l de zeama de vita
30g de pasta de tomate
Sare si piper proaspat
125-200ml de iaurt simplu
Patrunjel proaspat taiat marunt pentru garnisire
Mod de preparare
1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste vinetele si ceapa pana se inmoaie. Adauga restul ingredientelor in afara de iaurt si