Uleiul de avocado este o alternativa excelenta la uleiul de masline pentru ca nu are pic de colesterol si este bogat in vitamina E si Omega 3, 6 si 9.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
avocado, carne de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, paste
Ingrediente
60ml ulei de avocado
3 bucati piept de pui, file
250g ciuperci, taiate
1 ceapa rosie mare, taiata
1 catel de usturoi, taiat
250ml smantana
1-2 avocado, taiat
400g paste, fierte al dente in apa cu sare
Mod de preparare
1. Amestecati jumatate de ulei cu puiul, asezonati bine cu sare, piper si lamaie, apoi inabusiti la foc mare. Luati de pe foc, scoateti puiul si lasati deoparte.
2. Prajiti ciupercile in uleiul ramas, luati tigaia de pe foc si caliti usturoiul si ceapa pana si inmoaie. Adaugati smantana si puneti cu lingura ciupercile si puiul inapoi in tigaie. Caliti pana cand puiul este gatit si sosul s-a evaporat usor.
Amestecati si pastele in tigaie, apoi adaugati avocado si patrunjel. Serviti imediat.
Sursa: Ecuisine.ro Uleiul de avocado este o alternativa excelenta la uleiul de masline pentru ca nu are pic de colesterol si este bogat in vitamina E si Omega 3, 6 si 9.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
avocado, carne de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, paste
Ingrediente
60ml ulei de avocado
3 bucati piept de pui, file
250g ciuperci, taiate
1 ceapa rosie mare, taiata
1 catel de usturoi, taiat
250ml smantana
1-2 avocado, taiat
400g paste, fierte al dente in apa cu sare
Mod de preparare
1. Amestecati jumatate de ulei cu puiul, asezonati bine cu sare, piper si