In lipsa fructelor proaspete, puteti folosi cu incredere gem de gutui.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
6
Complexitate:
usor
Calorii:
280
Ingrediente principale:
gutuie, gutui, lapte, oua, zahar pudra
Ingrediente
1 gutuie
2 oua
1 cana cu zahar
1/2 cana cu lapte
1/2 cana cu ulei
2 cani cu faina
1 pliculet cu praf de copt
2-3 linguri cu zahar pudra
esenta de vanilie
sare
Mod de preparare
Spala bine gutuia pana indepartezi tot puful, dupa care tai-o cubulete. Bate ouale cu un praf de sare si zaharul, pana ce acesta se topeste. Toarna treptat laptele, esenta de vanilie si apoi uleiul.
Incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de copt. Compozitia astfel obtinuta toarn-o intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Din loc in loc, asaza cubulete de gutuie.
Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35-40 de minute. Dupa ce s-a racorit putin, presara zahar pudra.
Sursa: Ecuisine.ro In lipsa fructelor proaspete, puteti folosi cu incredere gem de gutui.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
6
Complexitate:
usor
Calorii:
280
Ingrediente principale:
gutuie, gutui, lapte, oua, zahar pudra
Ingrediente
1 gutuie
2 oua
1 cana cu zahar
1/2 cana cu lapte
1/2 cana cu ulei
2 cani cu faina
1 pliculet cu praf de copt
2-3 linguri cu zahar pudra
esenta de vanilie
sare
Mod de preparare
Spala bine gutuia pana indepartezi tot puful, dupa care tai-o cubulete. Bate ouale cu un praf de sare si zaharul, pana ce acesta se topeste. Toarna treptat laptele, esenta de vanilie si apoi uleiul.
Incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de copt. Compozitia astf