Am facut zilele astea un experiment ce cred ca place iubitorilor de paste, nu e ceva nemaipomenit, dar suna destul de ciudat: "paste penne cu oua de prepelita si carnati de Plescoi, in sos alb de smantana si branza de capra maturata". O fi sunand ciudat, dar cu siguranta sunt delicioase, credeti-ma pe cuvant.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
2-3
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
paste, carnati, oua, ceapa, smantana, branza de capra, busuioc
Ingrediente
paste penne
2 carnati de Plescoi
4 oua de prepelita
2 catei de usturoi
1 ceapa mica
½ ardei iute
2 linguri de smantana
½ baton de branza de capra
sare, piper, oregano si busuioc uscat
Mod de preparare
Am pus jumatate de punga de paste penne, doi carnati de Plescoi, vreo 4 oua proaspete de prepelita doi catei de usturoi, o ceapa micuta, o jumatate de ardei iute, doua linguri de smantana, o jumatate de baton de branza de capra, sare, piper, oregano si busuioc uscat. Tocam usturoiul, ceapa, ardeiul si carnatul, dupa care le calim putin in tigaie.
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet si apoi le clatim repede cat sa nu se raceasca. Peste ele aruncam continutul din tigaie, smantana, branza de capra, ouale, asezonam cu condimentele mentionate mai sus si amestecam bine pana se omogenizeaza tot.
Se servesc calde si imediat, cat este sosul cremos.
Sursa: Ecuisine.ro Am facut zilele astea un experiment ce cred ca place iubitorilor de paste, nu e ceva nemaipomenit, dar suna destul de ciudat: "paste penne cu oua de prepelita si carnati de Plescoi, in sos alb de smantana si branza de capra maturata". O fi sunand ciudat, dar cu siguranta sunt delicioase, credeti-ma pe cuvant.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
2-3
Complexitate: @N_