Pentru un plus de aroma, puteti folosi aripioare de pui dezosate in loc de piept de pui.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
orez brun, pui, mustar, miere
Ingrediente
20 g orez brun
20 ml ulei floarea-soarelui
500 g file piept de pui taiat
40 g mustar boabe
60 ml miere
60 ml otet
Mod de preparare
1. Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si puneti-l deoparte.
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie mai mare si prajiti puiul in doua serii, timp de 6-10 minute, pana cand acesta s-a rumenit. Adaugati orezul gatit, lasati compozitia sa se mai prajeasca putin si asezonati dupa gust.
3. Turnati restul ingredientelor si amestecati in compozitie chiar inainte de a o servi cu legumele gratinate.
Sursa: Ecuisine.ro Pentru un plus de aroma, puteti folosi aripioare de pui dezosate in loc de piept de pui.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
orez brun, pui, mustar, miere
Ingrediente
20 g orez brun
20 ml ulei floarea-soarelui
500 g file piept de pui taiat
40 g mustar boabe
60 ml miere
60 ml otet
Mod de preparare
1. Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si puneti-l deoparte.
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie mai mare si prajiti puiul in doua serii, timp de 6-10 minute, pana cand acesta s-a rumenit. Adaugati orezul gatit, lasati compozitia sa se mai prajeasca putin si asezonati dupa gust.
3. Turnati restul ingredientelor si amestecati in compozitie chiar inainte de a o servi cu legumele gratinate.
Sursa: Ecuisine.ro