Puteti servi acest sos delicios cu preparate din carne sau chiar simplu, cu chipsuri.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
ciuperci, unt, lapte
Ingrediente
250 g ciuperci portobellini
2 linguri unt
2 linguri faina
300 ml lapte integral
Mod de preparare
1. Taiati ciupercile si incalziti untul intr-o cratita medie, la foc puternic. Puneti ciupercile si caliti-le pana se inmoaie. Adaugati faina si fierbeti, amestecand continuu, pentru 2 minute.
2. Adaugati laptele putin cate putin, amestecand permanent, la foc mic.
3. Opriti focul, lasati sa se raceasca si pasati sosul cu un blender sau mixer. Condimentati dupa gust si decorati cu ardei tocat, daca va place.
Sursa: Ecuisine.ro
Puteti servi acest sos delicios cu preparate din carne sau chiar simplu, cu chipsuri.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
ciuperci, unt, lapte
Ingrediente
250 g ciuperci portobellini
2 linguri unt
2 linguri faina
300 ml lapte integral
Mod de preparare
1. Taiati ciupercile si incalziti untul intr-o cratita medie, la foc puternic. Puneti ciupercile si caliti-le pana se inmoaie. Adaugati faina si fierbeti, amestecand continuu, pentru 2 minute.
2. Adaugati laptele putin cate putin, amestecand permanent, la foc mic.
3. Opriti focul, lasati sa se raceasca si pasati sosul cu un blender sau mixer. Condimentati dupa gust si decorati cu ardei tocat, daca va place.
Sursa: Ecuisine.ro