Iata un mod inedit de a prepara pieptul de pui. Se serveste cu salata si cartofi.
Timp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
4
Complexitate:
mediu
Ingrediente principale:
carne de pui, spanac, branza feta, usturoi
Ingrediente
O lingura de ulei
O ceapa taiata
Un catel de usturoi, zdrobit
200g de frunze de spanac, taiat marunt
O jumatate de cana de branza feta faramitata
Sare si piper
4 bucati de piept de pui
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si acopera o tava cu hartie de copt. Prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adauga frunzele de spanac si prajeste-le cateva minute.
2. Adauga branza feta, amesteca bine si indeparteaza de pe foc. Cresteaza puiul si umple-l cu amestecul de spanac.
3. Ruleaza putin puiul si inchide-l cu scobitori. Unge-l cu putin ulei si asezoneaza cu sare si piper. Pune-i in tava si da-i la cuptor timp de 20 de minute pana puiul este patruns.
Sursa: Ecuisine.ro Iata un mod inedit de a prepara pieptul de pui. Se serveste cu salata si cartofi.
Timp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
4
Complexitate:
mediu
Ingrediente principale:
carne de pui, spanac, branza feta, usturoi
Ingrediente
O lingura de ulei
O ceapa taiata
Un catel de usturoi, zdrobit
200g de frunze de spanac, taiat marunt
O jumatate de cana de branza feta faramitata
Sare si piper
4 bucati de piept de pui
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si acopera o tava cu hartie de copt. Prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adauga frunzele de spanac si prajeste-le cateva minute.
2. Adauga branza feta, amesteca bine si indeparteaza de pe foc. Cresteaza puiul si umple-l cu amestecul de spanac. @N