Berea de ghimbir „made in Braşov” şi prăjiturile săseşti de la Sibiu sunt noutăţile celei de-a 30-a ediţii aniversare Slow Food. Târgul din acest week-end, din Piaţa Sfatului, va reuni peste 40 de producători, dublu faţă de prima ediţie, din aprilie 2009, care vă vor îmbia cu bunătăţi tradiţionale. Pentru că este perioada proviziilor de toamnă, la această ediţie veţi descoperi doi producători noi, din Vrancea şi Călăraşi, care v-au pregătit dulceţuri şi conserve, dar şi murături asortate în saramura.
Oferta târgului din acest sfârşit de săptămâna abundă în produse româneşti: specialităţi din carne, brânzeturi din lapte de vacă, oaie sau de capră, mezeluri tradiţionale din Ţara Bârsei şi Harghita, pâine pe vatră cu secară sau cartofi, turtă dulce, covrigi pe sfoară, produse apicole, păstrăv afumat, legume şi fructe, vin şi braga.
Vă puteţi face cumpărăturile, atât sâmbătă, cât şi duminică, în intervalul orar 10.00-16.00. Evenimentul este organizat de Conviviumul Slow Food şi Asociaţia „Roadele Pământului”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov, Consiliului Local Braşov, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor a Judeţului Braşov şi al Bisericii Evanghelice CĂ Braşov. Berea de ghimbir „made in Braşov” şi prăjiturile săseşti de la Sibiu sunt noutăţile celei de-a 30-a ediţii aniversare Slow Food. Târgul din acest week-end, din Piaţa Sfatului, va reuni peste 40 de producători, dublu faţă de prima ediţie, din aprilie 2009, care vă vor îmbia cu bunătăţi tradiţionale. Pentru că este perioada proviziilor de toamnă, la această ediţie veţi descoperi doi producători noi, din Vrancea şi Călăraşi, care v-au pregătit dulceţuri şi conserve, dar şi murături asortate în saramura.
Oferta târgului din acest sfârşit de săptămâna abundă în produse româneşti: specialităţi din carne, brânzeturi din lapte de vacă, oaie sau de capră, mezeluri tradiţ