Multe voci susţin că proasta organizare a clubului ploieştean a dus la evenimentul neplăcut în care Galamaz a fost lovit de un huligan scăpat din peluza gazdelor.
ProSport vă dezvăluie modul în care Petrolul este condusă de o societate pe acţiuni din banii primăriei sau cum s-a ajuns ca o echipă de Liga I să aibă membrii galeriei angajaţi cu acte în regulă la club!
Una s-a vorbit la licitaţie, alte sume s-au cheltuit în realitate
Primul lucru inedit legat de cochetul stadion din Ploieşti este că firma care a câştigat licitaţia a făcut-o iniţial pentru 10,5 milioane de euro. Problemele au apărut în momentul în care primăria a decis ca arena să sufere modificări la tribuna oficială, modificări care aproape au dublat preţul iniţial până la 17 milioane de euro. Totul s-a făcut fără ca o altă licitaţie să aibă loc, iar din partea adversarilor politici ai primarului Andrei Volosevici au venit acuzaţii cum că licitaţia ar fi fost măsluită.
Primăria dă bani, dar profitul merge la acţionari
O altă anomalie la clubul ploieştean este modul în care se conduce clubul. Conform unor surse din cadrul clubului, aproximativ 80% din buget este asigurat de primărie, dar în momentul în care apare profit, acesta se duce la societatea condusă de Florin Bercea, Liviu Luca, Edi Alexandru şi Liga Asociaţiei Sportive Petrolul. Mai mult, spaţiile de închiriere din incinta stadionului nu sunt ale Primăriei, ci sunt gestionate tot de şefii clubului. Pentru bunul mers al relaţiilor dintre oficialităţile oraşului şi cei care conduc echipa de fotbal, antrenorul Valeriu Răchită este şi consilierul primarului Volosevici pe probleme de sport.
Foşti membri ai galeriei sunt angajaţi ai clubului
În toată această caracatiţă care conduce cea mai iubită echipă din Ploieşti sunt implicaţi direct şi suporterii. Unul dintre cei care au pus bazele Ligii Suporte