Bruneta "s-a jucat" cu ardei iuţi şi gheaţă carbonică, iar în cele din urmă şi-a pus semnătura pe o băutură alcoolică ce poartă numele lui Adrian Haiduc. "Până acum nu am mai preparat vreun cocktail. A fost o experienţă unică. Sunt sigură că am creat cea mai iute băutură din lume. Am pus suficient de mult ardei iute cât să stârnesc oamenii. Viaţa trebuie să fie picantă. Mă bucur totuşi că nu mi-am băgat ardei iute şi în ochi. Băutura aceasta e un omagiu pentru Adrian Haiduc", a spus Adelina Pestriţu.
În glumă, Adelina Pestriţu s-a amuzat pe seama gândului că a creat băutura diavolului, cocktailul ajungând să fie comandat toată noaptea. Cu toate că a fost o plăcere pentru ea să fie barman pentru câteva ore, Adelina Pestriţu a spus că pentru moment nu are de gând să se lase de televiziune, însă nu s-ar supăra să mai prepare în timpul liber şi alte cocktailuri. "Sunt foarte creativă. Nu trebuie decât să fiu stârnită", a mai spus Pestriţu.
Bruneta "s-a jucat" cu ardei iuţi şi gheaţă carbonică, iar în cele din urmă şi-a pus semnătura pe o băutură alcoolică ce poartă numele lui Adrian Haiduc. "Până acum nu am mai preparat vreun cocktail. A fost o experienţă unică. Sunt sigură că am creat cea mai iute băutură din lume. Am pus suficient de mult ardei iute cât să stârnesc oamenii. Viaţa trebuie să fie picantă. Mă bucur totuşi că nu mi-am băgat ardei iute şi în ochi. Băutura aceasta e un omagiu pentru Adrian Haiduc", a spus Adelina Pestriţu.
În glumă, Adelina Pestriţu s-a amuzat pe seama gândului că a creat băutura diavolului, cocktailul ajungând să fie comandat toată noaptea. Cu toate că a fost o plăcere pentru ea să fie barman pentru câteva ore, Adelina Pestriţu a spus că pentru moment nu are de gând să se lase de televiziune, însă nu s-ar supăra să mai prepare în timpul liber şi alte cocktailuri. "Sunt foarte creativă. Nu trebuie decât să