Luni - micul dejun - un bol de cereale integrale şi o cană de lapte de soia;
gustare - două mere;
prânz - ciorbă de legume şi tocăniţă de ciuperci de post sau cartofi ţărăneşti cu salată;
gustare - o portocală;
cină - salată de legume cu brânză de post (preparată din lapte de soia) şi fructe.
Marţi - micul dejun - o cană de ceai;
gustare - un fruct de kiwi;
prânz - pomana porcului cu mămăliguţă;
gustare - o banană;
cină - orez cu legume şi cozonac sau chec de post.
Miercuri - micul dejun - mic dejun - caşcaval sau pate de post şi un suc natural de fructe;
gustare - fructe confiate;
prânz - supă de legume şi spaghete cu caşcaval de post, ciuperci sau cartofi la cuptor cu garnitură de castraveţi muraţi;
gustare - o eugenie, o napolitană sau ciocolată de post;
cină - o cană de lapte de soia şi cereale integrale.
Joi - - micul dejun - o cană de ceai cu o omletă din brânză de soia cu ceapă şi ardei;
gustare - două mandarine;
prânz - ciorbă de praz mâncare de fasole verde, mazăre sau piure de cartofi cu şniţele de soia şi garnitură salată de legume;
gustare - un măr şi doi biscuiţi;
cină - tartă din foi de plăcintă cu legume congelate şi un suc de fructe.
Vineri - micul dejun - un bol de cereale integrale cu lapte de soia;
gustare - o portocală;
prânz - supă de conopidă şi chifteluţe de cartofi, plăcintă cu ciuperci de post sau mâncare de castraveţi muraţi şi salată verde;
gustare - un măr;
cină - câteva gogoşi de post.
Sămbătă - micul dejun - o cană de ceai şi roşii umplute cu brânză de soia, ceapă şi pesmet;
gustare - plăcintă de mere sau de dovleac;
prânz - vinete cu maioneză de post, drob vegetal cu orez şi cartofi, ciorbă de fasole sau de cartofi, spanac, mâncare de conopidă sau ardei umpluţi de post şi salată de crudită