Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda celor mai exigenti clienti Saltimbocca un produs culinar preparat dupa o reteta italiana foarte apreciata. Un adevarat deliciu culinar, Saltimbocca este gatit la Pizzeria Italiana Via Margherita de aproape 20 de ani, de la infiintarea localului. De atunci, acest preparat deosebit a reprezentat alegerea preferata a amatorilor de arta culinara italiana din Iasi.
Ingredientele folosite la prepararea Saltimbocca sunt de cea mai buna calitate. Printre ingrediente se numara: muschiul de vita, condimente, salvie, sunca, unt, vin rosu si cartofi fierti. Toate sunt gatite intr-un mod special, stiut numai de bucatarii experimentati ai pizzeriei. Sunca este prajita in unt, cartofii sunt fierti, apoi prajiti in ulei de masline, cu rozmarin, iar sosul este facut cu vin rosu.
Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este un vin rosu, sec. O alegere buna ar fi, potrivit ospatarilor din pizzerie, Chianti, un vin rosu produs in Italia. Saltimbocca poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Un real succes si preferat de clientela selecta a localului, Saltimbocca reprezinta recomandarea celui mai experimentat ospatar al pizzeriei, Claudiu. Cu o vechime de 9 ani la Pizzeria Italiana Via Margherita, Claudiu este ospatarul preferat al iesenilor care lucreaza in institutiile din zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margerita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993, de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si standardul de calitate care a definit-o timp de aproape 20 de ani.
Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda celor mai exigenti clie