Iti place atunci cand ajungi intr-un bar sa bei un Bloody Mary, dar cateodata ai pofta de el si acasa. Din pacate, nu stii cum sa-l prepari sau rezultatul e complet diferit atunci cand ti-l prepari tu.
Probabil ca gresesti undeva. Iata o reteta cu reusita garantata, conform Men's Health:
Amesteca telina, cu tot cu frunze, un sfert de lingurita de sos Worcestershire, o lingurita de hrean razuita si o lingurita de capere cu apa sarata. Adauga piper negru (o lingurita), astfel incat sa fie mai aromat. Pune sucul de la o lamaie si fulgi de ardei iute.
Adauga apoi sucul de la 3 cesti si jumatate de rosii si tine totul la frigider peste noapte. Treci apoi amestecul printr-o sita si pune totul in 6 pahare micute. Serveste-l punand cate 40 de mililitri de votca, alaturi de putina telina.
Iti place atunci cand ajungi intr-un bar sa bei un Bloody Mary, dar cateodata ai pofta de el si acasa. Din pacate, nu stii cum sa-l prepari sau rezultatul e complet diferit atunci cand ti-l prepari tu.
Probabil ca gresesti undeva. Iata o reteta cu reusita garantata, conform Men's Health:
Amesteca telina, cu tot cu frunze, un sfert de lingurita de sos Worcestershire, o lingurita de hrean razuita si o lingurita de capere cu apa sarata. Adauga piper negru (o lingurita), astfel incat sa fie mai aromat. Pune sucul de la o lamaie si fulgi de ardei iute.
Adauga apoi sucul de la 3 cesti si jumatate de rosii si tine totul la frigider peste noapte. Treci apoi amestecul printr-o sita si pune totul in 6 pahare micute. Serveste-l punand cate 40 de mililitri de votca, alaturi de putina telina.