Un deliciu chiar si pentru cea mai selecta clientela, Pizza Quatro Carni, preparata de iscusitii bucatari ai Pizzeriei Italiene Via Margherita, reprezinta produsul culinar italian care poate sa multumeasca toate gusturile, fiind un adevarat festin de mozzarella si carne. Facuta dupa o noua reteta, adusa din Italia, de bucatarul Claudiu Toader, Pizza Quattro Carni se afla printre preferatele clientilor ieseni, dar si straini ai pizzeriei, de aproape 6 luni.
Printre ingredientele folosite pentru prepararea acestui sortiment se numara: blatul de pizza italian, sosul de rosii facut intr-un mod special de bucatarii pizzeriei, piept de pui, piept de porc fiert si afumat, sunca presata, salam de vara si foarte multa mozzarella. Sosul de rosii folosit de bucatarii Pizzeriei Via Margherita este un secret profesional care defineste produsele culinare ale restaurantului. Acesta contine rosii pasate, ceapa, morcov, piper, sare, busuioc si ulei de masline, in proportii stiute numai de bucatari. Blatul facut de bucatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita este de calitate superioara, compus din faina alba, faina integrala, drojdie, sare si ulei de masline.
Pizzeria Italiana Via Margherita ofera clientilor sai cele mai savuroase produse ale artei culinare italiene de la inaugurarea sa, in anul 1993, cand investitori italieni au decis sa aduca traditia gastronomica italiana iesenilor. Pizzeria si-a facut in timp multi clienti fideli, o parte dintre ei angajati ai institutiilor din zona centrala a Iasului. Cel mai vechi ospatar al pizzeriei, Ciprian, a acumulat experienta timp de 9 ani in acest loc si cunoaste deja preferintele in materie de pizza ale mai multor clienti.
Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si standardul de calitate care a definit-o timp de aproape 20