La Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi se prepara un produs culinar italian de exceptie, dupa o reteta adusa in Iasi de un grup de italieni, primii patroni ai pizzeriei, in urma cu aproape 20 de ani. Pizza Milanese este recomandarea zilei, facuta de una dintre cele mai vechi pizzerii cu specific italienesc din oras. O mancare consistenta, dar, in acelasi timp, sanatoasa, reprezinta pentru iubitorii artei culinare italiene din Iasi o alegere foarte frecventa in ultima vreme.
Printre ingredientele folosite la prepararea acestui sortiment se numara: blatul de pizza, mozarella, sunca presata de Praga, ciuperci, bacon, ceapa si ardei rosu. Toate ingredientele sunt cea mai buna calitate, ceea ce face pizza Milanese o alegere potrivita pentru toate gusturile. Blatul facut de bucatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita este de calitate superioara, compus din: faina alba, faina integrala, drojdie, sare si ulei de masline. Sosul de rosii folosit de bucatarii Pizzeriei Via Margherita este un secret profesional care defineste produsele culinare ale restaurantului. Acesta contine rosii pasate, ceapa, morcov, piper, sare, busuioc si ulei de masline, in proportii stiute numai de bucatari.
Reteta creata in Italia este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi. Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este vinul alb sau berea. Pizza Milanese, de 640 de grame, poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa ori la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind inaugurata in 1993 de patroni italieni. Situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, pizzeria a fost recent modernizata, reusind sa-si pastreze de-a lungul timpului specificul si oferind iesenilor produs