margherita fegattini Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda celor mai exigenti clienti o mancare din ficatei de pui, Fegattini alla Veneta, un produs culinar preparat dupa o reteta italiana foarte apreciata. Un adevarat deliciu culinar, Fegattini alla Veneta este gatit la Pizzeria Italiana Via Margherita de aproape 20 de ani, de la infiintarea localului. De atunci, acest preparat deosebit a reprezentat una din alegerile preferate ale amatorilor de arta culinara italiana din Iasi.
Ingredientele folosite la prepararea Fegattini alla Veneta sunt proaspete, de cea mai buna calitate, fiind evitate produsele congelate. Printre ingrediente se numara: ficatei de pui, ceapa, ulei si piper. Ficateii prajiti in vin si condimentati si ceapa calita in vin sunt amestecati, iar bucatarii pizzeriei recomanda ca aceasta mancare sa fie servita cu mamaliguta calda, pe care o prepara dupa reteta traditionala, in bucataria restaurantului. Condimentele care dau un gust special acestui fel de mancare, consistent, dar sanatos, sunt piperul negru, sarea si maghiranul. Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este vinul alb. Fegattini alla Veneta poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.
margherita fegattini Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda